Aktuelnosti o radu Saveza, i iz oblasti transcendentalne meditacije

Seminar 7 -9.decembra 2018.


VEDSKE - PRIRODNE POLjOPRIVREDE


Unapređenje zdravlja zemljišta, čoveka i okruženja


Predavač: Dr PITER SVON
sa Maharišijevog Evropskog Istraživačkog Univerziteta
i Instituta za vedsku poljoprivredu
Vlodrop, HolandijaU okviru svetske turneje Dr. Piter Svon će od 7-9.decembra 2018.godine u Beogradu održati seminar Vedske - prirodne poljoprivrede i baštenskih metoda.

Znanje koje nam donosi Dr. Svon izaziva veliko oduševljenje i entuzijazam kod svih polaznika i stručnjaka i laika. Oduševljenje dolazi iz otkrivanja uvida u suštinsku, celovitu vrednost inteligencije prirode, čime sve postaje jednostavno i razumljivo i lako primenljivo u praksi.

Sa značajno manje rada i novčanih ulaganja Vedska organska poljoprivreda daje: veće prinose, bolji kvalitet roda, manje korova i štetočina, manje bolesti i poboljšanje kvaliteta zemljišta, iz godine u godinu.

Dr. Svon će izneti i znanje o oživljavanju 8 prakriti – 8 osnovnih vrednosti inteligencije prirode u zemljištu, plodovima i ljudskoj fiziologiji, kako bi se ostvario vrhunski kvalitet zdravlja. Tokom tečaja, bićemo u prilici da steknemo uvide u ohrabrujuću sintezu drevnih i modernih saznanja, toliko važnih za današnje uslove i potrebu za višim kvalitetom života.

Znanje je vrlo praktično i lako primenljivo u svim uslovima, od saksija i žardinjera do najvećih plantaža.

Prijave mejlom na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili telefonom na 064/1972 602.Savez za transcendentalnu meditaciju Srbije organizuje u Titelu u Hotelu Tisa Zimski Skup Svetskog Mira WPA Titel 2016 koji će trajati četiri dana, od 12. do 16. 02. 2016.god

Prijavljivanje do 10.februara.

Savez za transcendentalnu meditaciju Srbije organizuje u Titelu u Hotelu Tisa Novogodišnji Skup Svetskog Mira WPA Titel 2016 koji će trajati sedam dana, od 29.12.2015 do 5.1.2016.god

Doček Nove godine sa izlaskom sunca! Prijavljivanje traje dok ima mesta, plaćanje u četiri rate čekovima.

Savez za transcendentalnu meditaciju Srbije organizuje u Hotelu Babe u blizini Sopota vikend rezidens tečaj, - od petka 13. novembra do nedelje 15. novembra 2015 godine.

Savez za transcendentalnu meditaciju Srbije organizuje u Hotelu Tisa u Titelu Jesenji rezidens tečaj - Titel 2015, u trajanju od tri dana - od 15. do 18. oktobra 2015 godine.

Prijavljivanje traje dok ima mesta.

Dragi prijatelji, Dobrodošli na >Jesenji rezidens tečaj - Titel 2015! Ovo je sjajna prilika za svakoga lično i za naš region da pokrenemo najjači talas pozitivnosti koji dolazi iz najdublje tišine Jedinstvenog polja, na što nas Mahariši stalno upućuje.

Savez za transcendentalnu meditaciju Srbije organizuje u Hotelu Tisa u Titelu Zimski Skup Svetskog Mira - WPA- Titel 2015, u trajanju od četiri dana, od 13. do 17. 02. 2015.god. Prijavljivanje do 10.februara.

Dragi prijatelji, dobrodošli na četvorodnevni, Zimski Skup Svetskog Mira-WPA -Titel 2015. Ovo je sjajna prilika za svakoga lično i za naš region da pokrenemo najjači talas pozitivnosti koji dolazi iz najdublje tišine Jedinstvenog polja.

Savez za transcendentalnu meditaciju Srbije organizuje u Titelu u Hotelu Tisa Novogodišnji Skup Svetskog Mira WPA Titel 2015 koji će trajati devet dana, od 26.12 do 4. 01.015.god

Doček Nove godine sa izlaskom sunca! Prijavljivanje do 15.12.2014, plaćanje u četiri rate čekovima.

Savez za transcendentalnu meditaciju Srbije saradnji sa Fondom Organska Srbija organizuje šestodnevni tečaj Maharišijeve vedske organske poljoprivrede (MVOP) od 28.11.2014 do 4.12.2014.

Predavač je Dr. Piter Svon sa Maharišijevog Evropskog Istraživačkog Univerziteta i Instituta za vedsku organsku poljoprivredu, Vlodrop, Holandija.

Savez za transcendentalnu meditaciju Srbije će imati svoj izlagački prostror tokom trajanja Festivala 25 i 26 septembra.

Predavanje će biti u petak 26. septembra od 17.30 - 18.00 Mala sala na prvom spratu. „Ajurvedska medicina-prirodni ciklusi i transcendentalna meditacija”, prim dr. sci Verica Ilić, epidemiolog, ajurvedski lekar.

Strana 1 od 4

Početak
Prethodna
1